Om oss

Om Ebbygg

 

 

Om Ebbygg

Vi är ett Byggföretag med hög kompetens och ett stort kvalitetstänkande. Vårt kontor finns i Värmövägen 11, 268 73 Billeberga. Vi har idag ett 25-tal medarbetare. Vår verksamhet är koncentrerad till stora delar av Skåne, södra delen av Småland, samt hela Blekinge.

Vi utför alla förekommande arbeten inom nybyggnation, renoveringar, mur och putsningsarbeten, samt all slags av byggservice och underhåll. Vanligast är att Ebbygg har totalansvaret för ett projekt, vi sköter byggsamordningen och anlitar underentreprenörer som vi under lång tid samarbetat med. Det viktigaste för Ebbygg är att våra kunder blir nöjda!

Ebbygg har stor erfarenhet av att ny bygga hem och fritidshus – ni kan känna er trygga med att välja oss som entreprenör när ni ska bygga ert drömhus.

Samtliga av våra Snickare och Murare har byggnadsteknisk utbildning med Yrkesbevis. Vi satsar självklart även på fortlöpande utbildning av våra medarbetare då det är väldigt viktigt att vi kan utföra våra arbeten på ett korrekt och säkert vis, och därmed följa regler och bestämmelser som finns i branschen.

En stor del av Ebbygg verksamhet består av renoveringsprojekt åt bostadsrättsföreningar, företag, industrier och lantbruk. 

Vi utför alla typer av byggarbeten åt både privatpersoner och företag som bland annat nybyggnation, om- och tillbyggnation, kontorsanpassningar m.m.

Välkommen att kontakta oss!